Παναιτωλικός: Ο Σούρερ «συμμορφώθηκε» αλλά δεν έφτανε – Σοκαριστικές ατάκες

Εξακολουθεί να είναι τραγικός ο Παναιτωλικός και ο Γκάμπριελ Σούρερ δεν βοηθάει να αλλάξει η κατάσταση

Λίγες μέρες μετά τον διασυρμό από τον Παναθηναϊκό ο Παναιτωλικός έχασε με κάτω τα χέρια και από τον Άρη. Δύο αγώνες και 0-8 συντελεστής τερμάτων!

Οι οδηγίες προς τον Γκαμπριέλ Σούρερ έπιασαν τόπο. Όλη τη βδομάδα οι άνθρωποι της ομάδας του έλεγαν να παρατήσει την τριάδα. Το έκανε αυτό, αλλά και με τετράδα το αποτέλεσμα ίδιο ήταν.

Μία άχρωμη και άνευρη ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης πραγατοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του φέτος και πήρε την πιο άνετη νίκη του. Οι Θεσσαλονικείς, μάλιστα, από κάποια φάση και μετά έσβησαν λόγω της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής. Αλλιώς θα μπορούσε να γράψει και άλλα το κοντέρ.

Μπορεί η φετινή Stoiximan Super League να έχει αρκετές κακές ομάδες έως τώρα, αλλά ο Παναιτωλικός δίνει τον αγώνα του για να ξεπεράσει τις υπόλοιπες. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη βαθμολογία αυτό. Έχει, άλλωστε, ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την ΑΕΚ στην Opap Arena. Το πρόβλημα είναι η γενικότερη εικόνα των Αγρινιωτών. Αυτή απογοητεύει.

Και σαν να μην έφταναν τα όσα δείχνουν εντός των τεσσάρων γραμμών, ήρθαν και οι σοκαριστικές δηλώσεις του Σούρερ μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Υπήρχαν στιγμές που δεν ήμασταν κακοί» είπε. Σπάνια ακούς κάτι τέτοιο. Ισχύει 100%, πάντως, υπήρχαν και κάποιες στιγμές που ο Παναιτωλικός θύμιζε κανονική ομάδα στο «Κλ. Βικελίδης». Μπορεί αυτό να ικανοποιεί τον προπονητή του;

Ο Αργεντινός δήλωσε και κάτι ακόμη που σηκώνει συζήτηση. Υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε εκείνο το ματς ο Παναθηναϊκός έβαλε πέντε γκολ και λίγα ήταν. Θα μπορούσε να έχει σημειώσει και περισσότερα. Και μόνο που η σύγκριση έγινε με εκείνον το παιχνίδι, δείχνει την προσπάθεια να πέσει ο πήχης όσο πιο χαμηλά. Ακολουθούν ΟΦΗ εντός και Λαμία εκτός. Σημαντικά παιχνίδια και τα δύο. Η πίεση προς τον Σούρερ είναι ήδη μεγάλη και εκείνος δεν πείθει πως μπορεί να τη διαχειριστεί.

πηγή: sportime.gr