Φαίνονταν… είχε απέναντί του το 70% του εκλογικού σώματος

Το στρατόπεδο του Κώστα Λύρου μετά την αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής επιχείρησε να δώσει έμφαση στο προβάδισμα των 16 μονάδων, που είχε από το Σπύρο Διαμαντόπουλο, προκειμένου έτσι να δοθεί η εντύπωση πως η διαφορά δεν είναι ανατρέψιμη και ο Κώστας Λύρος να έχει και τη δεύτερη Κυριακή την παράσταση νίκης υπέρ του.

Όμως τη δεύτερη Κυριακή οι κάλπες όταν ανοίγουν είναι άδειες και το… ματς ξεκίνα από το 0-0. Όλα είναι πιθανά και καμία διαφορά δεν είναι μη αναστρέψιμη, όπως αποδείχθηκε. Αν κάτι έπρεπε να διαβάσει κανείς από τον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι το 30% που πήρε ο Κώστας Λύρος είναι ένα μικρό ποσοστό για έναν εν ενεργεία δήμαρχο, που έχει απέναντί του το 70% του εκλογικού σώματος.

Το εκλογικό σώμα ήθελε την αλλαγή και αυτό αποτυπώθηκε στην κάλπη της δεύτερης Κυριακής. Απόδειξη ότι παρά τη μεγάλη αποχή σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, που στο Δήμο Μεσολογγίου άγγιξε το 55%, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τις ψήφους που έλαβε στον πρώτο γύρο και να πάει από τις 3.000 στις 7.800 ψήφους.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News