Σπ. Διαμαντόπουλος: Θα ελέγξω τα πάντα, δεν θα συγκαλύψω τις ατασθαλίες εάν και εφόσον υπάρχουν

Έχω καθαρή λαϊκή εντολή για διαφάνεια, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, επισημαίνει σε δήλωσή του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος και παράλληλα στέλνει μήνυμα εμμέσως πλην σαφώς προς την απερχόμενη δημοτική αρχή πως “πρόθεση μου είναι να ελέγξω τα πάντα και να δώσω στους δημότες όλη την εικόνα για το τι παραλάβαμε”. Το μήνυμα Διαμαντόπουλου απευθύνεται “σε αυτούς που τις τελευταίες ημέρες τρέχουν και θα τρέξουν να «μαζέψουν» τα ασυμμάζευτα”.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Διαμαντόπουλου:
Από την Δευτέρα εγώ και η ομάδα μου, έχουμε σηκώσει τα μανίκια και ενημερωνόμαστε καθημερινά για όλα τα θέματα, έτσι ώστε την 2/1/2024 που θα αναλάβουμε, να έχουμε μια καθαρή εικόνα και να θέσουμε τις προτεραιότητες μας.

Θέλω να σας υποσχεθώ το εξής: Επειδή την εκλογή μου την χρωστάω μόνο στους δημότες καθώς εκλέχτηκα χωρίς εξαρτήσεις και άλλου είδους συμφωνίες, αυτοί είναι και που θα υπηρετήσω την επόμενη ημέρα. Έχω καθαρή λαϊκή εντολή για διαφάνεια, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Ανάπτυξη για όλους και όχι για τους λίγους. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα διοικήσω με το μοντέλο των τελευταίων 9 ετών. Είμαι έτοιμος να τα αλλάξω όλα. Με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Στέλνω μήνυμα σε όλους και ειδικά σε αυτούς που τις τελευταίες ημέρες τρέχουν και θα τρέξουν να «μαζέψουν» τα ασυμμάζευτα ότι πρόθεση μου είναι να ελέγξω τα πάντα και να δώσω στους δημότες όλη την εικόνα για το τι παραλάβαμε. Και αυτό θα πράξω. Δεν θα βάλω την υπογραφή μου για να συγκαλύψω τις ατασθαλίες των προηγούμενων ετών εάν και εφόσον υπάρχουν. Που υπάρχουν. Όλα στο φως.

Ζητάω από όλους τους αρμόδιους να συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα διοικήσουμε ΜΑΖΙ με τους δημότες όπως είχαμε υποσχεθεί και θα δουλέψουμε σκληρά για να τους ανταμείψουμε που μας έδωσαν την λαϊκή εντολή να αναλάβουμε τα ηνία του δήμου. Μαζί θα αλλάξουμε το δήμο, μαζί θα χτίσουμε και το δήμο που μας αξίζει.

Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω για την αποδοχή σας στις καθημερινές μας επαφές. Κανένας πια δεν μπορεί να σας φοβίσει. Να σας εκβιάσει. Να σας αναγκάσει. Είμαι ένας από εσάς. Εσείς μου δίνετε δύναμη να προχωρήσω σε όλα όσα δεν έγιναν δεκαετίες τώρα. Προχωράμε Μ.Α.Ζ.ΟΙ

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News