Η αναφορά Πιστιόλα σε σκάφη και σε κυπριακές εταιρίες πολυτελών διαμερισμάτων…

Περισσότερο οξύς μετά τις δημοτικές εκλογές έγινε από ό,τι φαίνεται ο Κώστας Πιστιόλας. Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είναι αλήθεια ότι ο ίδιος κινήθηκε σε όλα τα επίπεδα με ήθος και πολιτικό πολιτισμό.

Μετεκλογικά όμως έκανε κάτι σχεδόν παρόμοιο με αυτό που έκαναν και κάποιοι από πολιτικούς του αντιπάλους. Να μιλήσει, δηλαδή, γενικώς και αορίστως για εκβιασμούς και χρηματισμούς. Εντύπωση όμως προκάλεσε η αναφορά του σε σκάφη και σε κυπριακές εταιρίες πολυτελών διαμερισμάτων… Mια αναφορά που συζητιέται έντονα…

Απευθυνόμενος στα μέλη του συνδυασμού του στη μετεκλογική τους συνάντηση είπε μεταξύ άλλων: «Θυμάστε όλοι την πρωτοφανή αθλιότητα και μεθόδευση μόλις μια μέρα μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων με τον υποτιθέμενο εκβιασμό σε εργαζόμενη. Θυμάστε όλοι νωρίτερα τις απίστευτες πιέσεις που ασκήθηκαν σε πολλούς από εσάς να μη συμπορευτούμε μαζί. Ψέματα, λάσπη και αθλιότητες. Έτσι δυστυχώς πορεύτηκε ο τόπος στην προεκλογική περίοδο. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε, ενώ θα μπορούσαμε, ούτε με σκάφη, ούτε με κυπριακές εταιρίες πολυτελών διαμερισμάτων. Δεν προβήκαμε ποτέ σε εκβιασμούς, ούτε σε χρηματισμούς για να εξασφαλίσουμε ψήφους. Όσον αφορά στα όσα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή των εκλογών έξω από αρκετά εκλογικά τμήματα, έως και συλλήψεις, τι να πει κανείς, μόνο απογοήτευση…».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News