Η διάγνωση του καρκίνου του μαστού στο επίκεντρο επιτυχημένης δράσης στο Μεσολόγγι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στο κέντρο της πόλης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου,με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομάτα οποία λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την πρόληψη και την σωστή αντιμετώπιση κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε και διανομή έντυπου υλικού αλλά και χορήγηση ροζ κορδέλας και κονκάρδας ως σύμβολο ευαισθητοποίησης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το «Άλμα Ζωής- Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Πάτρας» και την «Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία», για την χορήγηση του έντυπου υλικού.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση της δράσης και συγκεκριμένα, το κατάστημα Αρετή Χατζή για τα μπαλόνιακαι το αρτοποιείο ΑΛΜΠΑΝΗΣγια τα γλυκίσματα που μας προσέφεραν καθώς και το CafeBar -BOULEVARD (Μπαλαούρας Κωνσταντίνος) για την φιλοξενία μας στον χώρο του.

Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, αρκεί να προληφθεί!!!

Ωράριο λειτουργίας Κοινωνικών δομών: 07:00π.μ-15:00μ.μ
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
-Κέντρο Κοινότητας: 2631363425- 2631363431
-Κοινωνικό Παντοπωλείο:2631023192

  Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού στο επίκεντρο επιτυχημένης δράσης στο Μεσολόγγι    

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News