Καταρρέει οικονομικά η ΔΕΥΑ Αγρινίου;

Και ξαφνικά διαπιστώθηκε από το ΔΣ της ΔΕΥΑ Αγρινίου ότι δεν είναι πλέον απαραίτητη η πλήρης απασχόληση μέλους του ΔΣ στη δημοτική επιχείρηση. Αυτό σε συνδυασμό με την ανάγκης ενίσχυσης του τεχνικού προγράμματος και των λειτουργικών εξόδων της ΔΕΥΑ Αγρινίου, οδήγησαν στην απόφαση, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της, να κοπεί η αντιμισθία του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ.

Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι τι άλλαξε στη ΔΕΥΑ και δεν είναι πλέον απαραίτητη η πλήρης απασχόληση μέλους του ΔΣ; Μήπως μειώθηκε το αντικείμενο της δραστηριότητάς της; Μάλλον όχι… Και ακόμη περισσότερο βρίσκεται άραγε η ΔΕΥΑ Αγρινίου, που έχει Τεχνικό Πρόγραμμα άνω των 30 εκατ. ευρώ, σε τόσο δεινή οικονομική θέση, ώστε να κόψει την αντιμισθία του αντιπροέδρου της, που αντιστοιχεί σε λιγότερο από 25.000 ευρώ το χρόνο (μαζί με τις εργοδοτικές εισφορές);

Αν ναι, τότε μάλλον η ΔΕΥΑ Αγρινίου καταρρέει οικονομικά… Η κατάρρρευσή της εξάλλου σε πολιτικό επίπεδο, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την υπόθεση του “κοριού”, είναι γεγονός.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News