O Εμπορικός Σύλλογος Μεσολογγίου στην ημερίδα του μηχανισμού στήριξης επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας

Ως προσκεκλημένος στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κωνσταντίνος Πασιόπουλος τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου.

Ο κ. Πασιόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους των εμπόρων και επιχειρηματιών της πόλης μας στο πλαίσιο της ημερίδας, η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα για τη μέχρι σήμερα λειτουργία του Μηχανισμού.Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Οι υπηρεσίες παρέχονται από τον Μηχανισμό δωρεάν ως έμμεση ενίσχυση και εμπίπτουν στο κανόνα “de minimis”.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις ανεξαρτήτως κλάδου ή οικονομικής δραστηριότητας εφόσον:
• Είναι μικρομεσαίες υφιστάμενες ή νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ή θέλουν να ξεκινήσουν δραστηριότητα στην Περιφέρεια.
• Δεν έχουν λάβει ενισχύσεις de minimis που ξεπερνούν το ποσό των 200.000 ευρώ την τελευταία τριετία.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας αφορούν:
1. Υπηρεσίες ανάπτυξης στρατηγικού – επιχειρηματικού σχεδίου
2. Υπηρεσίες αξιολόγησης επιχειρηματικών σχεδίων και υποστήριξη στη βελτίωσή τους
3. Υπηρεσίες εκπόνησης μελέτης αγοράς
4. Υπηρεσίες ανάπτυξης marketing plan
5. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε θέματα αναδιοργάνωσης και βελτίωσης λειτουργίας της επιχείρησης
6. Συμβουλευτικές υπηρεσίες κοστολόγησης υπηρεσιών και προϊόντων
7. Υποστήριξη επιχειρήσεων στην αναζήτηση χρηματοδότησης
8. Υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων στην ανάπτυξη συνεργασιών

Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας, παρέχεται δωρεάν ενημερωτικό – πληροφοριακό υλικό και εργαλεία για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να ωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε τη σχετική αίτηση.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Μηχανισμού στον σύνδεσμο https://www.pde-mse.gr/, μέσω τηλεφώνου στο 26410–20452 (γραφείο Αγρινίου) και στο email info@pde-mse.gr

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News