Θύρα 6 : Οι σχεδιαστές τώρα που έχουν τελειώσει και τα προεκλογικά σόου έχουν εξαφανίστει κιόλας

Προβληματισμένοι είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού μετά τη νέα εντός έδρα ήττα της ομάδας από τον Αστέρα Τρίπολης. Τις ευθύνες για την πτωτική πορεία της ομάδας καταλογίζουν στους σχεδιαστές της ομάδας όπως λένε χαρακτηριστικά εκτιμώντας παράλληλα ότι “πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 6:

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας ηττήθηκε ξανά και πλέον όλα δείχνουν πως η χρονιά θέλει γερά πνευμόνια. Δυστυχώς για ακόμη μια σεζόν πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Χρόνια φωνάζουμε πως ο οργανισμός είναι βαθιά άρρωστος και η ομάδα απροστάτευτη. Οι σχεδιαστές παραμένουν στην θέση τους χωρίς καμία αυτοκριτική, χωρίς ίχνος ντροπής. Τώρα που έχουν τελειώσει και τα προεκλογικά σόου έχουν εξαφανίστει κιόλας.

ΕΜΕΙΣ από την πλευρά μας θα είμαστε η ασπίδα της ομάδας και θα πολεμήσουμε μαζί της ως το τέλος. ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΤΙΤΟΡΜΟΥ.

Στο χθεσινό παιχνίδι, πέρα από το αγωνιστικό, είχαμε και 2 περιστατικά που μας εξόργισαν και από εδώ και στο εξής δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν. Ο πάγκος του Αστέρα Τρίπολης καθόλη την διάρκεια του αγώνα έμπαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, φώναζε για αποφάσεις του διαιτητή και σε κλάσματα δευτερολέπτων αυτές άλλαζαν. Επειδή αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ και των υπευθύνων ασφαλείας δεν είδαμε, την επόμενη φορά θα δείτε από εμάς.

Το 2ο και πιο σημαντικό που διακυβεύεται, είναι η σωματική ακεραιότητα όλων των παρευρισκόμενων στο γήπεδο καθώς οι πόρτες στις εξόδους είναι κλειδωμένες με λουκέτα. Ποιος έχει δώσει αυτήν την εντολή και γιατί; Αν συμβεί το παραμικρό ποιος εγγυάται ότι με αυτόν το τρόπο θα μπορέσει να εκκενωθεί το γήπεδο άμεσα; Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στο γήπεδο μας και περιμένουμε απάντηση από τον πραγματικό υπεύθυνο για αυτό είτε λέγεται ΠΑΕ, είτε Ελληνική Αστυνομία.

ΥΓ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News