Αυθεντικός Μαραθώνιος: Νικητής ο Νίκος Σταμούλης στα 10 χιλιόμετρα

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ο Νίκος Σταμούλης και η Αναστασία Μαρινάκου ήταν οι νικητές στα 10 χιλιόμετρα ΟΠΑΠ, του 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας που άνοιξε την αυλαία της γιορτής του Αθλητισμού

Στο 10άρι των ανδρών, ο Νίκος Σταμούλης επικράτησε και «έκοψε» πρώτος την κορδέλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Με χρόνο 31:19 o 21χρονος πρωταθλητής αναδείχθηκε νικητής, όσο ο Γιώργος Σταμούλης (AΟ Παλαιού Φαλήρου) τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 31:34 ενώ ο Τσέχος Γιάνις Μάτς τερμάτισε τρίτος με 33:41. Νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν ο Γιώργος Σταμούλης και ακολούθησε ο Μανώλης Πουρίκας (ΓΣ Νίκη Βύρωνα) με 32.06 και στην τρίτη ο Αλέξανδρος Σούκουλης (Παναξιακός) 32.23.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία από τις πιο ωραίες διοργανώσεις στη χώρα, ο κόσμος μας εμψύχωνε στον δρόμο και μας βοήθησε σε όλη τη διαδρομή. Ο επόμενος στόχος είναι ο ανώμαλος δρόμος την επόμενη εβδομάδα στα Τρίκαλα και για τη συνέχεια της σεζόν έχω στόχο να βελτιώσω τα ατομικά μου ρεκόρ στα 5χλμ. και στα 10χλμ.» δήλωσε ο Νίκος Σταμούλης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News