Παναιτωλικός: Δεν τραβάει, αναγκαία η μεταγραφή

Τραγικός ήταν ο σχεδιασμός που έκανε το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός. Γι’ αυτό και από το ξεκίνημα της σεζόν δεν σηκώνει κεφάλι και παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Εκεί που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα η διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος ήταν στην επιλογή του Γκαμπριέλ Σούρερ. Μαθητευόμενος μάγος αποδείχτηκε και όχι προπονητής. Γι’ αυτό και αποχώρησε πολύ γρήγορα.

Μόνο που οι εμπνεύσεις του παρέμειναν. Ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να συνέλθει από τη λαίλαπα Σούρερ από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν είναι απλό αυτό. Θα χρειαστεί χρόνος, μεγάλη προσπάθεια από τον Γιάννη Πετράκη και τους παίκτες του, αλλά και μεταγραφές!

Εκτός των άλλων ο Αργεντινός προχώρησε σε μεταγραφές που χαντακώνουν τους Αγρινιώτες. Έχουμε ξαναπεί, βέβαια, δεν τα έκανε όλα μόνος του και ας γίνεται προσπάθεια να περάσει αυτό το αφήγημα. Είχε τη συμπαράσταση της διοίκησης.

Δεν είναι μία και δύο οι καλοκαιρινές προσθήκες που έχουν απογοητεύσει. Μόνο που υπάρχει παίκτης που έχει τρυπήσει τον πάτο. Ο λόγος για τον Μπρούνο Ντουάρτε, που μόνιμα αποτελεί τρύπα στην άμυνα. Τελευταίο διάστημα είναι «ματιασμένος»! Μάλλον το ταβάνι του είναι αρκετά χαμηλό. Το θέμα είναι πως τα λάθη του στοιχίζουν και περιθώρια για νέες γκέλες δεν υπάρχουν πια. Στο Αγρίνιο σκοπεύουν να το πάρουν αλλιώς. Ήδη ψάχνουν για βασικό κεντρικό αμυντικό.

πηγή :sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News