Πετράκης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου και έχασε με 2-1.

Ο Παναιτωλικός πάλεψε και με το παραπάνω, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Η συνολική προσπάθεια και εικόνα μας αφήνει στεναχωρημένους διότι θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα η οποία είναι πολύ καλή επιθετικά, αλλά δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες, βέβαια και εμείς δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά νομίζω με την συνολική εικόνα θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω σήμερα.

Κάναμε προϋποθέσεις που δεν έγιναν τελικά ευκαιρίες, φτάσαμε κοντά στο τέρμα του ΠΑΟΚ πολλές φορές, αλλά δεν είχαμε την τελική προσπάθεια για ευκαιρία ή γκολ. Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο η όλη προσπάθεια της ομάδας και είναι κρίμα που δεν πήραμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μετά από αυτή την προσπάθεια. Ο σημερινός αγώνας είναι παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα της ομάδας, διότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και βάζοντας το κεφάλι κάτω συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News