Από τον Τσακαλώτο στην Αχτσιόγλου η… σκυτάλη της υπονόμευσης

Με καβαφική αφετηρία, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να αναρωτιέται τι θα κάνει τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς… Βαρβάρους. Η “Ομπρέλα”, ο Ευκλείδης Τσώτος, ο Νίκος Βούτσης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης και τόσοι ακόμη “ιδιοκτήτες” της Αριστεράς, πήραν και επισήμως τον δρόμο για το… περιθώριο του 3%.

Χωρίς την παρουσία της συγκεκριμένης τάσης στελεχών ως… βαρίδια, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τη ευκαιρία να αφήσει πίσω του τη γκρίζια, τη μιζέρια και το περιθώριο, και να διεκδικήσει να απευθυνθεί στην “όλη κοινωνία”. Το αποτέλεσμα αναζητείται και από το αποτέλεσμα θα κριθεί ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, χωρίς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο εντός κόμματος, η… σκυτάλη της υπονόμευσης περνάει στην Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα της, η οποία θα επιχειρήσει να “ροκανίσει” τον Στέφανο Κασσελάκη, μέχρι να προχωρήσει και εκείνη σε πολιτικό διαζύγιο.

Και φυσικά, τα στελέχη αυτά θα έχουν πλέον προνομιακό… στασίδι στα ΜΜΕ τα οποία κατηγορούσαν μέχρι πρότινος ότι έκαναν πόλεμο κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή : Του Λάζαρου Καλλιανιώτη ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News