Συνάντηση Ζαμπάρα με την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας (ΕΛΦΕΑ) πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας, όπου ενημερώθηκε για τους προβληματισμούς και τις διαφωνίες των λογιστών με το προς ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης. Στην συνάντηση παρευρεθήκαν ο Πρόεδρος Αναστάσιος Προβίδας, η Αντιπρόεδρος Φρένια Καμένου και ο Γραμματέας Αθανάσιος Ρηγογιάννης.

Το προεδρείο της ΕΛΦΕΑ εξέθεσε στον Βουλευτή μια σειρά από επιχειρήματα και λογούς, με τα οποία υποστηρίζουν ότι η κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα και θα οδηγήσει σε μεγάλα αδιέξοδα τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες. Όπως ανέφεραν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι της Ένωσης, υπάρχει στρέβλωση στα στοιχεία που παρουσιάζει η Κυβέρνηση και αν πραγματικά πιστεύει ότι πρέπει η προσωπική εργασία του αυτοαπασχολούμενου να εμφανίζεται ως ελάχιστη αμοιβή, τότε θα πρέπει να εφαρμόσει το αφορολόγητο όπως και στην μισθωτή εργασία.

Ο Μίλτος Ζαμπάρας αφού άκουσε την τοποθέτηση της ΕΛΦΕΑ, συμφώνησε με τις θέσεις τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στο δίκαιο αγώνα και τις διεκδικήσεις που απασχολούν και το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Ο κόσμος της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, για να κρατηθεί ζωντανός έχει ανάγκη από δίκαια μέτρα και όχι από παρεμβάσεις που θα φέρουν νέο κύμα λουκέτων, απολύσεων και αύξηση των χρεών σε Δημόσιο και τράπεζες, ενώ κάτι τέτοιο θα έφερνε τσουνάμι αρνητικών συνεπειών στην Οικονομία της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να ακούσει τις διαμαρτυρίες των επαγγελματιών και να πάρει πίσω το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που επί της ουσίας στοχεύει στην εξαφάνιση τους.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News