Είναι στοκάρισμα το «1+1»;

Μπορεί ο Κώστας Σκρέκας να πήρε το… όπλο του και να άρχισε να μοιράζει πρόστιμα στις πολυεθνικές (θα δούμε αν και πότε θα εισπραχθούν), αλλά στη φόρα που πήρε, ας πατήσει και λίγο φρένο… Τώρα του φταίνε οι προσφορές «1+1» γιατί οι εταιρείες κάνουν παιχνίδια με διάφορες προωθητικές ενέργειες, με αποτέλεσμα να ανεβοκαταβάζουν τις τιμές και να μπερδεύουν τους καταναλωτές.

«Υπάρχει ένα ασανσέρ στις τιμές, με αποτέλεσμα να καταναλωτής να μην μπορεί να συγκρίνει τις τιμές και να αναγκάζεται να στοκάρει, αγοράζοντας προϊόντα που δεν χρειάζεται, για να πάρει μία καλύτερη τιμή» είπε χαρακτηριστικά.

Είναι άλλο όμως η πρακτική των εταιρειών και άλλο να λες ότι ο καταναλωτής αγοράζοντας σαμπουάν με την προσφορά «1+1» στοκάρει προϊόντα…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης πάντως έχει διαφορετική άποψη και άδειασε μεγαλοπρεπώς τον υπουργό. «Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1 είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι» είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Στο νούμερο ένα θέμα της ατζέντας των πολιτών η κυβέρνηση οφείλει να μιλά διαφορετικά και όχι ο υπουργός να διαψεύδεται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μετά από λίγες ώρες…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News