Πετράκης: «Μας αδικεί το σκορ – Δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα…»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής υποστήριξε ότι η ομάδα του δικαιούταν κάτι καλύτερο από την ήττα με 3-1 αφού – όπως είπε – είχε ευκαιρίες ενώ… «δεν θυμάμαι πολλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:
«Ξέραμε ότι η δουλειά πολύ δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα με την ποιότητα και το μέγεθος του Ολυμπιακού, όμως νομίζω ότι η εικόνα συνολικά του παιχνιδιού μας αδικεί, το σκορ μας αδικεί γιατί δεν θυμάμαι να δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ούτε και στο πρώτο κάποιες ευκαιρίες να πω ότι… Στον αντίποδα εμείς κάναμε ευκαιρίες και κάποιες προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ, χάσαμε τη σπουδαία ευκαιρία που στην επόμενη φάση δεχθήκαμε το 2-1 και κάπως έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι και πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος στην εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως αυτό διαμορφώθηκε, έχει να κάνει με την ποιότητα κάποιων παικτών που έχει οι Ολυμπιακός και κατά κάποιο τρόπο έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτή η ικανότητα, έβαλαν δύο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, το τρίτο ήταν με κόντρα. Αυτό δεν ακυρώνει την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και αισθάνομαι ότι δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα».

Και κατέληξε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου. «Δεν θυμάμαι πολλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό. Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι παίξαμε καλά και δεν πήραμε κάτι αλλά αυτό δεν αλλάζει και την ουσία ότι παίζαμε με μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα και στην ουσία αυτό πληρώσαμε»

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News