Η Γενική Συνέλευση της Α.Μ.Κ.Ε. “Αγριωνίς Γαία”

Η Γενική Συνέλευση της Α.Μ.Κ.Ε. “Αγριωνίς Γαία” Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στην έδρα της επί της οδού Ιωάννου Βραχωρίτη Αγίου Δημητρίου.

Στην συνάντηση η Πρόεδρος κα.Βίκυ Αγγέλη άνοιξε δυναμικά την Συνέλευση λέγοντας:
«Ξεκινάμε, οργανωνόμαστε για την μεγάλη προσπάθεια, να μπορέσουμε να βάλουμε έναν ευρωπαϊκό σύγχρονο βηματισμό, ανάδειξης και αξιοποίησης του τόπου μας, με ένα πλούσιο και γεμάτο προτάσεις πρόγραμμα για την νέα χρονιά.Προορισμός και στόχος μας είναι η πολύπλευρη ανάπτυξη των περιοχών του Δήμου Αγρινίου.Τα ξεχασμένα χωριά μας να γίνουν πρότυπο πρωτοβουλιών και έργων, αναδεικνύοντας τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα, τον πολιτιστικό τους πλούτο και το άξιο ανθρώπινο δυναμικό τους στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όλοι εμείς ευελπιστούμε στην καλύτερη συνεργασία με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναλάβει από την 1 Ιανουαρίου.Εμείς στην «Αγριωνίς Γαία» δεν βλέπουμε παρατάξεις αλλά μας ενδιαφέρει η συνεργασία με όλους για να πετύχουμε την καλύτερη προβολή και προώθηση του Πολιτισμού και του Τουρισμού της περιοχής μας».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Αντιδήμαρχο κ.Κωνσταντίνο Ζώη που παραβρέθηκε απηύθυνε χαιρετισμό:
«Είναι μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σας, ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τις παραδόσεις, την λαογραφία, τον αθλητισμό, στοιχεία που συνθέτουν τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας, ο οποίος διακρίνεται για το πλούσιο ανάγλυφο, το σπάνιο φυσικό κάλος και την σημαντική ιστορική του παράδοση. Όλα αυτά μπορούμε και πρέπει να αναδείξουμε, ώστε να προωθήσουμε τουριστικά τον Δήμο μας και να τον καταστήσουμε έναν πόλο έλξης για πάσης φύσεως επισκέπτες όπως πραγματικό του αξίζει. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους αλλά και τα μέλη αυτών διότι επιδεικνύετε ιδιαίτερο μεράκι, έχετε αγκαλιάσει με αγάπη αυτή την προσπάθεια και αποτελείτε έναν σημαντικό σύμμαχο για την δημοτική αρχή. Αυτονόητα ο Δήμος και ο Δήμαρχος μας Γιώργος Παπαναστασίου ήταν, είναι και θα είναι παρών, αρωγός και συμπαραστάτης σας στην ανάδειξη της Αγρινιώτικης Γης. Και πάλι σας ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση».

Η Πρόεδρος κα.Αγγέλη στην συνέχεια έκανε απολογισμό των πεπραγμένων ξεκινώντας με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έναρξης της εταιρείας ως Α.Μ.Κ.Ε. “Αγριωνίς Γαία” και την πορεία της μέχρι σήμερα, συνέχισε παρουσιάζοντας τους άξονες δράσης του επιχειρησιακού σχεδίου της εταιρείας. Αναφέρθηκε στην σημαντική αποστολή της Αγριωνίς Γαία για αναβάθμιση των περιοχών επίσης παραβλέποντας τα εμπόδια θέτουμε ως άμεσους στόχους την ανάπτυξη, την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα των δράσεων μας.

Και κλείνοντας τόνισε ότι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν μόνο με την ενεργοποίηση όλων των μελών και την συμμετοχή τους στις δράσης που άμεσα σχεδιάζονται.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News