Με επιτυχία η δράση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αγρινίου για την «Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγρινίου  Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας & Υπνωτήριο, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά , Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών που είναι ενταγμένες στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας 2021 – 2027» και το Κοινωνικό Ιατρείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στις 14 Δεκεμβρίου  με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης».

Χαμόγελα μαθητών και συμπολιτών μας κατέκλυσαν το χώρο της πλατείας Παναγοπούλου. Σκοπός αυτής της ημέρας ήταν να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να παραμερίσουμε τις διαφωνίες και τα αρνητικά συναισθήματα και να θυμηθούμε ότι η αγάπη είναι η πιο δυνατή κινητήριος δύναμη στη ζωή μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το 1ο , το 3ο   και το 4ο Δημοτικό σχολείο, αλλά και  το Κέντρο Διημέρευσης κ Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ ”Ηλιαχτίδα” για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις παρακάτω επιχειρήσεις της πόλης μας,  που με την δική τους συνδρομή καταφέραμε να σταθούμε αντάξιοι στις προσδοκίες μας.

  • Παγώνης Χρήστος (Γάμος –Βάπτιση)
  • Κοκοσούλας καφεκοπτείο
  • Ιδιωτικό ΙΕΚ Τομή
  • Δημόσιο ΙΕΚ Αγρινίου (Δ.Ι.Ε.Κ)
  • Pisco all day bar
  • COFFEE SECRET

Όσο περισσότερη αγάπη δίνεις τόσο πλουσιότερος γίνεσαι!
Ευχόμαστε σε όλους
Χρόνια Πολλά και καλές Γιορτές!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News