Το… κόμμα της Αιτωλοακαρνανίας με αρχηγό τον Κωνσταντάρα!

Ο Σπύρος Κωνσταντάρας με τη τοποθέτησή του στη συζήτηση για το Εφετείο έδωσε πραγματικά ρεσιτάλ. Όχι μόνο γιατί γνωρίζει καλά τα της Δικαιοσύνης ασκώντας δικηγορία επί δεκαετίες, αλλά κυρίως γιατί έθεσε τα πράγματα όπως είναι. Γιατί, χωρίς να υπάρξει ομόθυμη αντίδραση από όλους τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, από όλους τους βουλευτές, αλλά και από περισσότερους παραγωγικούς φορείς, οι αντιδράσεις θα είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.

Σωστά λοιπόν μίλησε για διεύρυνση του μετώπου των αντιδράσεων και της διεκδίκησης. Όχι τυχαία, με αρκετή δόση σημειολογίας μίλησε για το… κόμμα της Αιτωλοακαρνανίας «με το οποίο πρέπει να είμαστε όλοι». «Δεν μπορούν οι Δήμαρχοι μόνοι τους να κάνουν κάτι, αλλά δεν είμαστε όλοι μαζί…» είπε ο Δήμαρχος Θέρμου εξηγώντας ότι το ίδιο ισχύει και για τους βουλευτές και για τους φορείς της περιοχής.

Ο Σπύρος Κωνσταντάρας δήλωσε πρόθυμος, αν χρειαστεί να κρατήσει το πανό της διαμαρτυρίας για το Εφετείο μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Όμως κάπου εκεί ο Δήμαρχος Θέρμου με όσα είπε για την Κυβέρνηση και κάποιους υπουργούς της έδειξε να μεταφέρει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μεγάλη μερίδα της βάσης της κυβερνώσας παράταξης. Με αφορμή το επικείμενο νομοθέτημα Φλωρίδη, είπε χαρακτηριστικά πως «όταν κάποιος έρχεται από την πολιτική απομόνωση λέει ότι θα κάνει κάτι σπουδαίο, όπως ο άλλος είπε ότι θα φέρει άλογα για να τιθασεύσει τους κακοποιούς, αλλά δεν παίρνουν μέτρα για να μην δέχονται σφαίρες και φωτοβολίδες οι αστυνομικοί ή η άλλη που έφερνε φωτοτυπίες τα βιβλία για να εξοικονομήσει και από εκεί πόρους και σήμερα μας λένε μαζέψτε κουβάρι τα δικαστήρια…»

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News