Οι απαράβατες εντολές Φαρμάκη στην παράταξή του

Πριν τη  συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την εκλογή προεδρείου ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης είχε συνάντηση με τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του.

Σε αυτή πέρα από τα εθιμοτυπικά ευχαριστήρια ο Νεκτάριος Φαρμάκης, έθεσε στην ομάδα του τις… απαράβατες αρχές. «Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια διανύσαμε μεγάλο δρόμο, έχουν μπει ισχυρές βάσεις, ωστόσο η Περιφερειακή μας Αρχή έχει περιθώρια αυτοβελτίωσης. Απαράβατες αρχές μας παραμένουν, η σεμνότητα, το μέτρο, η εξυπηρέτηση του πολίτη και η επιτάχυνση του έργου μας. Προσωπικά, θα είμαι θεματοφύλακας αυτών των αρχών. Η εντολή που λάβαμε είναι ισχυρή, ξεκάθαρη και οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε.  Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε με ξεκάθαρο τρόπο την εμπιστοσύνη των πολιτών. Στη δική μας λογική δεν υπάρχει το “εγώ”, υπάρχει μόνο το “εμείς”» είπε εμφατικά ο Νεκτάριος Φαρμάκης υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ισχυρή εμπιστοσύνη των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας στην παράταξή του, καθιστά ακόμα μεγαλύτερες τις ευθύνες.

Πάντως ο Νεκτάριος Φαρμάκης πιθανότατα δεν θα ορίσει άμεσα τους στενούς του συνεργάτες – αντιπεριφερειάρχες. Ενδεχομένως να χρειαστεί ένα – δύο 24ωρα ακόμη για να κάνει τις τελικές του επιλογές, που σε κάθε περίπτωση αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News