Ομολογία αποτυχίας από Μητσοτάκη, που προστρέχει στο «σιγουράκι» του Χρυσοχοΐδη

Μετά την εξάρθρωση της 17Ν έχει κάποια άλλη μεγάλη επιτυχία ο Χρυσοχοΐδης;

Το ξήλωσε όλο το Υπουργείο Προστασία του Πολίτη ο Μητσοτάκης, καθώς εκτός από τον Υπουργό Γ. Οικονόμοι ξήλωσε και τον υφυπουργό. Και όχι άδικα ίσως, από τους Κροάτες χούλιγκαν που το καλοκαίρι διέσχισαν ανενόχλητοι όλη τη χώρα μέχρι να δολοφονήσουν τον οπαδό της ΑΕΚ, μέχρι την έκρηξη της οπαδικής βίας και τα πολλά ακόμη περιστατικά που δείχνουν ότι η εγκληματικότητα βρίσκεται και αυτή σε… πληθωρισμό.

Και να σκεφτείς κανείς ότι στα… χαρτιά η ασφάλεια υποτίθεται ότι είναι προνομιακό πεδίο για τη ΝΔ. Η πραγματικότητα πάντως είναι διαφορετική. Η επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδηγια πέμπτη (!) φορά στην πολιτική του διαδρομή μοιάζει μια ασφαλής επιλογή.

Πάντως ο Μ. Χρυσοχοΐδης επί Μητσοτάκη πέρασε ξανά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι τον Αύγουστο του 2021, χωρίς όμως κάποια θεαματικά αποτελέσματα. Εξάλλου, μετά την αρχική του επιτυχία με την εξάρθρωση της 17Ν, που έγινε φυσικά και με αμερικανική βοήθεια, ο Μ. Χρυσοχοΐδης δεν έχει να επιδείξει κάποια άλλη θεαματική επιτυχία στα κατά καιρούς περάσματά του από το Υπουργείο.