Προπονητικό καμπ στο Μεσολόγγι λίγο πριν το περιφερειακό πρωτάθλημα σε Όπτιμιστ και ILCA4

Στο ιστορικό Μεσολόγγι θα διεξαχθεί ο πρώτος σημαντικός εσωτερικός αγώνας της νέας χρονιάς στα πλαίσια των Περιφερειακών πρωταθλημάτων. Ο λόγος για το πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA4 που θα φιλοξενήσει ο Ν.Ο. Μεσολογγίου από 5 μέχρι 8 Ιανουαρίου.

Νωρίτερα, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει στο Μεσολόγγι προπονητικό καμπ σε αυτές τις δύο κατηγορίες και συγκεκριμένα από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή που θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Αυτά τα καμπ, πλέον, έχουν γίνει θεσμός και τα ζητούν οι αθλητές και οι αθλήτριες σε ολόκληρη τη χώρα, διότι τους δίνεται η δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας και να πλουτίσουν τις γνώσεις τους ενόψει των μελλοντικών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Ολυμπιονίκης μας Τάσος Μπουντούρης θα είναι παρών και σε αυτό το προπονητικό καμπ, ενώ θα διδάξουν ακόμα ο ομοσπονδιακός προπονητής Α΄ κατηγορίας και καθηγητής της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο μάθημα της ιστιοπλοΐας Νίκος Μάλλης και ο επίσης ομοσπονδιακός προπονητής Α΄ κατηγορίας Θοδωρής Καλογερής.

Από τα Περιφερειακά πρωταθλήματα θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες Οπτιμιστ και ILCA4 που θα μας εκπροσωπήσουν στους μεγάλους διεθνείς αγώνες.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News