Η παράταξη Πιστιόλα πήρε χαμπάρι το θέμα του Εφετείου μετά το δημοτικό συμβούλιο

Ήρθε και η παράταξη Πιστιόλα παραμονές της Πρωτοχρονιάς να μας πει την άποψή της για το ζήτημα του Εφετείου στο Αγρίνιο επ’ αφορμής φυσικά της σχετικής συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο.

Και καταλογίζει η παράταξη Πιστιόλα καθυστέρηση στη δημοτική αρχή για να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Όμως όσα αναφέρει η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Αγρινίου για τη δημοτική αρχή λίγο πολύ ισχύουν και για την ίδια. Ούτε την παράταξη Πιστιόλα την εμπόδισε κάνεις το προηγούμενο διάστημα ή όταν το κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας επισκέπτονταν το δικαστικό μέγαρο Αγρινίου να αντιδράσει. Το να κάνει κριτική η παράταξη του Τραπεζιώτη που είχε βγάλει από το Νοέμβριο σχετική ανακοίνωση για το ζήτημα του Εφετείου έχει κάθε λόγο και κάθε δικαίωμα να το κάνει. Η παράταξη Πιστιόλα όμως «ξύπνησε» αφού «ξύπνησε» και η δημοτική αρχή και αφού έγινε και το σχετικό δημοτικό συμβούλιο.

Όφειλε, λέει η παράταξη Πιστιόλα, στην ανακοίνωσή της ο δήμαρχος να κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έξω από το γραφείο του Γιώργου Φλωρίδη για το ζήτημα του Εφετείου. Και εδώ που τα λέμε σε αυτό το σημείο η αλήθεια είναι ότι παράταξη Πιστόλα έχει δίκιο, γιατί δεν υπάρχει υπουργός που να σέβεται τον εαυτό του και να μην παραμείνει απίκο στη θέση του ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έτσι ώστε να δεχθεί τον οποιοδήποτε βλαχοδήμαρχο να πάει να διαμαρτυρηθεί…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News