Μαυρομμάτης ως αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη»

Η τοποθέτηση του πρώτου και με διαφορά σε σταυρούς περιφερειακού συμβούλου Θανάση Μαυρομμάτη στη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας δεν προκάλεσε έκπληξη, αντιθέτως θεωρούνταν σχεδόν δεδομένη.

Εξάλλου από την απόφαση του Νεκτάριου Φαρμάκη προέκυψε ξεκαθάρα ότι ο μόνος που παρέμεινε σε θέση ευθύνης στο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας από την Αιτωλοακαρνανία ήταν ίσως όχι τυχαία ο Θανάσης Μαυρομμάτης. Το έργο του εξάλλου ως αντιπεριφερειάρχης Υποδομών επικροτήθηκε από τους πολίτες στις εκλογές και φυσικά αναγνωρίζεται και από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, για μία ακόμα φορά, αναθέτοντάς μου αυτή τη φορά τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Στάθηκα πάντα δίπλα του στις δύσκολες και στις καλές στιγμές και θα συνεχίσω να το κάνω. Στα νέα μου καθήκοντα θα σας δώσω και πάλι μια και μοναδική υπόσχεση: Σκληρή δουλειά. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς” αναφέρει σε δήλωσή του ο Θανάσης Μαυρομμάτης μετά τη τοποθέτησή του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News