«Όλα από την αρχή» τα πήρε ο Φαρμάκης με τους αντιπεριφερειάρχες

Από την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα μπορούσε εύκολα να βγάλει κανείς το συμπέρασμα ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει μείνει στην εποχή του… «Όλα από την αρχή», το σύνθημα δηλαδή και το όνομα του συνδυασμού του στις εκλογές του 2019.

Τα άλλαξε όλα λοιπόν ο Νεκτάριος Φαρμάκης καθώς ακόμη και όσοι παρέμειναν σε θέση αντιπεριφερειάρχη άλλαξαν χαρτοφυλάκιο.

Το 2019 ο Νεκτάριος Φαρμάκης είχε επιλέξει ως στενούς του συνεργάτες κατά βάση τους τρίτους πρώτους στη σταυροδοσία των περιφερειακών συμβούλων σε κάθε νομό. Αυτή τη φορά έπραξε εντελώς διαφορετικά όμως, όχι πως βέβαια παρακάμφθηκαν οι πρώτοι της σταυροδοσίας, κάθε άλλο, όμως όπου ο Νεκτάριος Φαρμάκης το έκρινε δεν δίστασε να κάνει «βουτιά» στη λίστα της σταυροδοσίας για να κάνει τις επιλογές του.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο από τις επιλογές του Περιφερειάρχη είναι πως από το σύνολο των 15 αντιπεριφερειαρχών μόνο τρεις είναι Αιτωλοακαρνάνες. Όχι βέβαια πως αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, από τη στιγμή που η πολιτική, όπως έλεγε προεκλογικά ο ίδιος, να μην υπάρχουν «αποπαίδια» στη Δυτική Ελλάδα, συνεχιστεί, τότε προφανώς και δεν υφίσταται θέμα.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News