O Γεραπετρίτης συνήγορος της Τουρκίας για να πάρει τα F-16

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης απέδειξε ότι μπορεί να αναπληρώσει επάξια τον Κυριάκο

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι ανατρέπεται πλήρως το τοπίο για τον αντικαταστάτη του Κυριάκου, όταν ο τελευταίος «αναληφθεί» ως σωτήρας της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες.

Φαβορί πλέον στην κούρσα της διαδοχής, πανάξια μάλιστα, γίνεται ο Γιώργος Γεραπετρίτης.Η ρελάνς που έκανε ήταν ασύλληπτη. Ξεπέρασε όχι μόνο κάθε προσδοκία, αλλά και κάθε φαντασία που θα μπορούσε να έχει ο Κυριάκος, ο Ερντογάν, ο Ατζούν, ο Μπλίνκεν και η Ναζ Ντουράκογλου…

Το διπλό χτύπημα του υπουργού εξωτερικών έγινε κατά την διάρκεια των δηλώσεων του, πρώτης επίσκεψης του Αμερικανού ομόλογό του σε Τουρκία και Ελλάδα.Με δύο φράσεις, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, κατάφερε να συντρίψει την στρατηγική Μενέντεζ, Κογκρέσου και ολόκληρης της Ελληνικής, Αρμενικής και Εβραϊκής ομογένειας των ΗΠΑ.

Ποια ήταν μέχρι πρότινος η στρατηγική του «Ελληνοκεντρικού» συνασπισμού των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας;Ότι η Τουρκία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάρει αμερικανικά αεροσκάφη, πυραύλους και λοιπά, διότι απειλεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας!

Τι είπε ο Γεραπετρίτης;
1. Ότι η Τουρκία δεν αμφισβήτησε ποτέ την ελληνική εθνική κυριαρχία!
2. Ότι δεν μας ενδιαφέρει εάν η Τουρκία πάρει όπλα από τις ΗΠΑ, διότι η σχέση μας με την υπερδύναμη δεν ετεροπροσδιορίζεται!

Ο υπουργός όχι απλά είναι σε θέση να αντικαταστήσει επάξια τον Κυριάκο, αλλά ίσως να αποδειχθεί πιο Κυριάκος και από τον Κυριάκο.

πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News