Η πρώτη συνάντηση του Σπύρου Διαμαντόπουλου με τον Περιφερειάρχη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας είχε σήμερα, Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024, ο νέος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στο γραφείο του. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομάτης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου.

Στη σύντομη αυτή συνάντηση, ο Δήμαρχος κ. Διαμαντόπουλος και ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και να προχωρήσουν σε ανταλλαγή απόψεων.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και νέες συναντήσεις, προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι συνεργασίας ώστε να επιλυθεί μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή.

Συνάντηση και με εκπροσώπους εργαζομένων

Σύντομη συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων πραγματοποίησε επίσης σήμερα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσολογγίου Βασίλης Μπαρμπετάκης και ο Γραμματέας του Σωματείου Θανάσης Ντούμας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργατουπαλλήλβων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θύμιος Κομματάς και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Λαχανάς, η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπάκτου & Δωρίδας Βάσω Νταουσάνη και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Μπίμπας, η Γραμματέας του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Βάσω Μαλάτου και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου Σάκης Παπαδημητρόπουλος, ενώ παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζιζή Φούντα.

Συναντήσεις Διαμαντόπουλου