Παναιτωλικός: Διπλή αποστολή στην Κρήτη – Απρόοπτο με Μλάντεν

Την προσοχή του στον ΟΦΗ έχει στρέψει ο Παναιτωλικός, καθώς θα παίξει εναντίον του δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων ημερών, αρχικά για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια για το Κύπελλο. Γι’ αυτό και οι Αγρινιώτες θα μετακομίσουν στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα του Παναιτωλικού θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, ενώ έχουν γίνει και οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να βρεθεί γήπεδο για προπόνηση την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τα δύο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο που ακολουθούν, το πρώτο αύριο (20/1) για το πρωτάθλημα και το έτερο την Τρίτη (23/1) στο ίδιο γήπεδο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Για αυτό άλλωστε η αποστολή της ομάδας θα παραμείνει μέχρι και τότε στην Κρήτη.

Ο Μλάντεν ταλαιπωρείται ένα «σφίξιμο» και αποφασίστηκε να μείνει εκτός και από τα δύο ματς, ενώ στο Αγρίνιο θα παραμείνουν και οι «νέοι» Ταμπίτζε, Λομονάκο (δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί).

Η διπλή αποστολή των «κυανοκίρινων» (νοκ άουτ παραμένουν και οι Οικονόμου, Μπαλντασάρα) αποτελείται από τους εξής: Καπίνο, Μπακάκης, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News