Πόρτες… στο φράχτη θέλει ο Μητσοτάκης…

Φράχτης με… κουφώματα;

Συνέντευξη στο CNN παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, με εκτενείς αναφορές στο μεταναστευτικό.
Αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «στην η Ελλάδα το αντιμετωπίσαμε με σκληρή, αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Ανοίξαμε νόμιμες οδούς για όσους θέλουν να έρθουν να εργαστούν στην Ευρώπη».

Και συνέχισε προσθέτοντας : «Κερδίσαμε τις εκλογές γιατί καταφέραμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό μέσω μίας συγκεκριμένης πολιτικής που είναι γνωστή. Προστατεύουμε τα σύνορά μας, ανοίγουμε όμως και οδούς για όσους θέλουν να έρθουν»!«Πρέπει να χτίσουμε φράχτες, αλλά χρειαζόμαστε και πόρτες, κι αυτό θέλουμε να κάνουμε», κατέληξε με νόημα ο πρωθυπουργός!

Επειδή ο φράχτης δεν έχει κουφώματα… αναρωτιόμαστε ποιες είναι οι πόρτες ή αλλιώς οι νόμιμες οδοί για τις οποίες μιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Μήπως η… πόρτα ήταν η πρόσφατη τροπολογία Καιρίδη; Αλλά αυτή αφορούσε την κατά κάποιο τρόπο νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών… Ποια είναι αλήθεια η νόμιμη οδός για μεταναστεύσει κανείς στην Ελλάδα;

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News