Παναιτωλικός: Αυτός απογοήτευσε και φεύγει

Πάνω που πήγε να αναθαρρήσει ο Παναιτωλικός και έδειξε να βγάζει μία βελτίωση, ήρθαν τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Έχασε από τον Παναθηναϊκό, τον διέλυσε ο Άρης, πέρασε με την ψυχή στο στόμα την Καλλιθέα στο Κύπελλο και έχασε από τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Έτσι παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Μεταγραφικά έχουν ήδη γίνει τρεις κινήσεις και η μία εξ αυτών δείχνει και τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Ο λόγος για τον Λούκας Τσάβες. Τον Αργεντινό τερματοφύλακα που πήγε στο Αγρίνιο για να κοντράρει τον Στέφανο Καπίνο.

Ο Πανατωλικός προχωρώντας στη δική του μεταγραφή, έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως ο Αντώνης Στεργιάκης δεν έχει μέλλον. Τις πήρε τις ευκαιρίες του και απογοήτευσε πλήρως. Στα περισσότερα ματς που έπαιξε, ήταν κατώτερος των προσδοκιών.

Γι’ αυτό και όταν αποχώρησε ο Ζοέλ Γκρατερόλ ο Παναιτωλικός βγήκε αμέσως στην αγορά για να αποκτήσει τερματοφύλακα. Δεν ήθελε ούτε καν να ρισκάρει το ενδεχόμενο παραμονής του με τους ίδιους. Γιατί στο Αγρίνιο θεωρούν πως ο Στεργιάκης δεν κάνει ούτε για δεύτερος! Κάποτε ήταν Νο1 ταλέντο. Πέρυσι ο Παναιτωλικός τον έψησε να επιστρέψει στην Ελλάδα και φέτος παίρνει έναν τερματοφύλακα μόλις 180 εκατοστά από την Αργεντινή και τον «τελειώνει»! Πραγματικά, τις πταίει;

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News