Θ. Παπαθανάσης: Στο Μαξίμου ο δικαστικός χάρτης, ο Μητσοτάκης τις τελικές αποφάσεις

Το θέμα του δικαστικού χάρτη έχει φύγει από το Υπουργείο, είναι στο Μέγαρο Μαξίμου και η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Πρωθυπουργό. Αυτό είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Θανάσης Παπαθανάσης ξαφνιάζοντας πολλούς, καθώς μιλάμε για ένα προτεινόμενο νομοσχέδιο που δεν έχει βγει καν σε διαβούλευση.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε μάλιστα ότι έχουν γίνει παρεμβάσεις και στο Μέγαρο Μαξίμου για τα αιτήματα της Αιτωλοακαρνανίας, ωστόσο ξάφνιασε πολλούς με τη δήλωσή του αυτή, που όπως ο ίδιος είπε προκύπτει από τις τελευταίες επαφές του με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς μετά από την προ δύο εβδομάδων σύσκεψη στο Υπουργείο που συμμετείχε και ο ίδιος, ο Θ. Παπαθανάσης δήλωνε πως στην Αιτωλοακαρνανία δεν αλλάζει το καθεστώς το δικαστηρίων.

Αν πράγματι το θέμα βρίσκεται στο Μεγάρο Μαξίμου και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τον Πρωθυπουργό, τότε με σχετική ευκολία θα μπορούν να “δικαιολογηθούν” οι τυχόν αρνητικές εξελίξεις για την Αιτωλοακαρνανία του δικαστικού χάρτη.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News