Tα… δεξιά χέρια του Γ. Παπαναστασίου στα πολιτιστικά

Υπηρεσιακούς ιθύνοντες στα πολιτιστικά όρισε ο Γ. Παπαναστασίου

Στο ορισμό προϊσταμένων τα τμήματα της πρώην Κοινωφελούς Επιχείρησης προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου. Ο Γιώργος Παπαναστασίου ως γνωστόν τις αρμοδιότητες της πρώην ΚΕΔΑ δεν τις ανέθεσε σε κάποιον αντιδήμαρχο και διατήρησε ο ίδιος της αρμοδιότητες αυτές σε αυτό το μεταβατικό στάδιο μετά την κατάργηση του νομικού προσώπου.

Ωστόσο σε υπηρεσιακό επίπεδο ο Δήμαρχος θα έχει τη συνδρομή έμπειρων δημοτικών υπαλλήλων σε αυτού του είδους τα θέματα. Έτσι λοιπόν με απόφαση δημάρχου ορίστηκαν η Ευσταθία Τσακανίκα ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης που συστήθηκε μετά την κατάργηση της ΚΕΔΑ και η Χριστίνα Μπαλάσκα ως Αναπληρώτρια Προϊσταμένη στο Τμήμα Πολιτισμού της ίδιας Διεύθυνσης.

Aυτά σε υπηρεσιακό επίπεδο. Σε… πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο, επειδή ο… αντιδημάρχος πολιτιστικών τυγχάνει και δήμαρχος και δεν είναι δυνατόν να παρίσταται και στην παραμικρή εκδήλωση, που θα πρέπει να κάνει ένα χαιρετισμό κάποιος εκπρόσωπος του Δήμου, αυτός θα γίνεται εκ περιτροπής είτε από κάποιον αντιδήμαρχο, είτε από άλλο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Παπαναστασίου. Ίσως από τον τυχερό της… κληρωτίδας ή τέλος πάντως από όποιον ευκαιρεί και δεν βαριέται…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News