Ζοάο Πέδρο: «Πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε»

Ο Ζοάο Πέδρο που βρήκε δίχτυα στο Ηράκλειο για τον Παναιτωλικό, έδειξε αισιόδοξος για την πορεία των «κυανοκίτρινων» στη σεζόν.

Εκ των σκόρερ του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο ήταν ο Ζοάο Πέδρο, καθώς άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του στο 2-1 που νίκησε τον ΟΦΗ, στον πρώτο προημιτελικό του ζευγαριού για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πορτογάλος φορ πάντως κράτησε χαμηλούς τόνους, τόσο ενόψει της ρεβάνς του Αγρινίου όσο και του πρωταθλήματος ευρύτερα. «Και στο προηγούμενο παιχνίδι δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε τύχη με το μέρος μας. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε, πρέπει να εμπιστευόμαστε τη δουλειά μας. Αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Υπάρχει ο επαναληπτικός στο Αγρίνιο. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Kαι μετά ρωτήθηκε αν θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα η πρώτη εκτός έδρας νίκη. «Παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίζουμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News