Παναιτωλικός: Πρόταση από το εξωτερικό για τον Τορεχόν

Ομάδα από την ανατολική Ευρώπη φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Πέδρο Σίλβα Τορεχόν.

Πρόταση από το εξωτερικό για τον Πέδρο Σίλβα Τορεχόν έχει στα χέρια του ο Παναιτωλικός. Η τρομερή σεζόν που διανύει ο Αργεντινός που μετράει 5 γκολ και 3 ασίστ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έφερε πρόταση στα γραφεία του Παναιτωλικού, λίγα 24ωρα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ομάδα της ανατολικής Ευρώπης η οποία έχει ήδη δείξει επίσημα το ενδιαφέρον της έχοντας στείλει τα πρώτα απαραίτητα έγγραφα στα γραφεία του Αγρινίου.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Τορεχόν με τα «καναρίνια» είναι ο λόγος που έφεραν και την πρόταση. Τη δεδομένη στιγμή η υπόθεση προχωράει θετικά, καθώς τόσο για τον Παναιτωλικό, όσο και για τον ίδιο τον Τορεχόν, η πρόταση είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Αργεντίνου εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Ο Παναιτωλικός αναμένεται να οδηγηθεί στη μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, εφόσον ο Τορεχόν παραχωρηθεί. Από την Κύπρο τονίζουν ότι τα «καναρίνια» έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γιαν Λέτσιακς της Ομόνοιας, ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν αναμένεται να προχωρήσει με την ομάδα του Αγρινίου να στρέφει το βλέμμα της σε άλλες περιπτώσεις ακραίων μπακ.

πηγή : gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News