Tα γύρισε ο Αυγενάκης : Ανοικτός στο διάλογο με… τους κομματικά υποκινούμενους αγρότες…

Ανοιχτός στο διάλογο με τους αγρότες, οι οποίοι βρίσκονται στα μπλόκα, δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, οι αλιείς, οι μελισσοκόμοι ξέρουν ότι η πόρτα του Υπουργείου είναι ανοιχτή να συζητήσουμε τα πάντα».

Επισήμανε δε ότι «δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε για να λύσουμε τα προβλήματα των αγροτών», ενώ αναφερόμενος στα επεισόδια στην Καρδίτσα επισήμανε ότι «οι εικόνες που είδαμε χτες μας θλίβουν όλους, δεν θέλουμε να επαναληφθούν».

Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως ο Λ. Αυγενάκης από το Βερολίνο, εκεί όπου συνάντησε το Γερμανό ομόλογό του (ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τα τρακτέρ στην πύλη του Βρανδεμβούργου) δήλωσε το αμίμητο ότι «τα προβλήματα των γερμανών αγροτών έχουν λυθεί στην Ελλάδα» και παράλληλα χαρακτήρισε «κομματικά υποκινούμενες» τις προσπάθειες να ξεκινήσουν οι αγρότες στην Ελλάδα κινητοποιήσεις.

Και τώρα ο Υπουργός είναι ανοικτός στο διάλογο… Με τέτοιες δηλώσεις και με μια τέτοια μεταστροφή είναι δυνατόν να μην τα έχουν πάρει στο… κρανίο οι αγρότες;

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News