Η (εξοργιστική) χορηγία του (ετοιμόρροπου) Μπάιντεν στην προκλητικότητα Ερντογάν

Η φωτογραφία είναι από τις πλέον… ομιλούσες και ερμηνευτικές για το τρέχον δράμα του δυτικού πολιτισμού.

Ένας υπέργηρος λευκός άνδρας, ανήμπορος να ηγηθεί της σημαντικότερης Δημοκρατίας της ανθρωπότητας, αδύναμος να πείσει, να εμπνεύσει, να διασφαλίσει την ομαλή πορεία προς το μέλλον. Ετοιμόρροπος και μοιραίος.

Μια… αλεπού της διεθνούς πολιτικής, με… αλλεργία προς τη Δημοκρατία, που κατάφερε να αλλάξει επίπεδο στη χώρα του, και να περιφέρει το προκλητικό θράσος του, εξαιτίας της ανοχής του πρώτου.

Ο Τζο Μπάιντεν και ο Ταγίπ Ερντογάν, σε μια φωτογραφία από το παρελθόν, σκανδαλιστικά επίκαιρη στην τρέχουσα συγκυρία, με τον 46ο Πρόεδρο των ΗΠΑ να απαξιώνει την ιστορική διαδρομή της Αμερικής, τον ρόλο της στον δυτικό κόσμο, τη Δύση συνολικά στο διεθνές γίγνεσθαι.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αποδείχτηκε και πάλι… πρώτος μάγκας. Κέρδισε όσα ήθελε, χωρίς να χρειαστεί να προχωρήσει σε υποχωρήσεις που δεν θα άντεχε και δεν θα μπορούσε να εξηγήσει πολιτικά. Ο Τζο Μπάιντεν έγινε και πάλι ο εξοργιστικός χορηγός του.

Θλίψη και απόγνωση. Για την κακή μοίρα της συλλογικής Δύσης, να έχει υποστεί βαθιές ρωγμές στο σώμα της, από τις τραγικές και επικίνδυνες θητείες του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο.

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News