Κύπελλο: Πάνε για 13 και 14 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί

Κύπελλο: Οι ημερομηνίες των ημιτελικών της διοργάνωσης

Δεν έχει ακόμα πάρει οριστική μορφή το πλάνο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ωστόσο έχουν δημιουργηθεί νέα δεδομένα σχετικά με τις επικρατέστερες ημερομηνίες σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Το φετινό καλεντάρι των διοργανώσεων έχει δυσκολέψει τα πράγματα για το Κύπελλο – και γενικά τα δυσκόλεψε για τα καλά – σε σημείο που το ίδιο χρονικό διάστημα να διεξάγονται αναμετρήσεις διαφορετικών φάσεων του θεσμού.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του Gazzetta αναφορικά με τις ημερομηνίες των ημιτελικών της διοργάνωσης όπου τα ζευγάρια είναι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός – Αρης, τα δεδομένα δείχνουν να διαφοροποιούνται (ξανά).

Ετσι λοιπόν τα πρώτα ματς πιθανότατα θα διεξαχθούν την μεθεπόμενη εβδομάδα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς, σε Λεωφόρο και «Κλεάνθης Βικελίδης» αντίστοιχα, πάνε τον επόμενο μήνα, ίσως για την περίπτωση του δεύτερου ζευγαριού και πριν την έναρξη των play offs και play outs της Stoiximan Super League 1. (σ.σ. η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για τις 4/3).

Θυμίζουμε πάντως ότι η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει επισήμως το πρόγραμμα, προφανώς επειδή ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Με γνώμονα πάντως τα υπάρχοντα δεδομένα, ως πιθανότερη εξέλιξη προβάλει η παραπάνω.

πηγή : gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News