Πρόκληση Σκέρτσου για το νομοσχέδιο των ομόφυλων: «Η ΝΔ έχει αναλάβει να κάνει τη χώρα πιο ευρωπαϊκή»!

Κάποιος να του πει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται να γίνει «ευρωπαϊκή», γιατί είναι η Ευρώπη!

Επιμένουν στην κυβέρνηση να προκαλούν με τις τοποθετήσεις τους για να υπερασπιστούν το περιβόητο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Πρώτος και καλύτερος ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, στην παρέμβασή του στις επιτροπές της Βουλής, επί του νομοσχεδίου ανέφερε: «Η δημοκρατία δημιουργήθηκε για να τείνει το χέρι της ασφάλειας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας σε όλους τους πολίτες. Όχι να τους γυρνάει την πλάτη, όχι να τους κουνάει το δάχτυλο.

Η φροντίδα για τις μειοψηφίες δείχνει και αποδεικνύει την υπεροχή, τη δημοκρατικότητα τον πολιτισμό των σύγχρονων φιλελευθέρων δημοκρατιών. Και η Ελλάδα περήφανα συγκαταλέγεται σε αυτές τις δημοκρατίες και εκεί πρέπει να ανήκει. Η δημοκρατία δημιουργήθηκε για να τείνει το χέρι της ασφάλειας, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας σε όλους τους πολίτες. Όχι να τους γυρνάει την πλάτη, όχι να τους κουνάει το δάχτυλο ότι είναι πολίτες μιας άλλης κατηγορίας. Όχι – τα δικαιώματα αυτά είναι πανανθρώπινα, είναι ατομικά θεμελιώδη δικαιώματα και τα ατομικά δικαιώματα προέχουν έναντι οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος».

Και κάνοντας μάθημα δημοκρατίας μας είπε πως με αυτό το νομοσχέδιο η Ελλάδα θα γίνει πιο… ευρωπαϊκή!

«Η Νέα Δημοκρατία έχει αναλάβει τη δέσμευση έναντι του ελληνικού λαού, να κάνει τη χώρα πιο ευρωπαϊκή. Είναι η παράταξη που έχει τη μεγαλύτερη συνοχή μεταπολιτευτικά, το έχει αποδείξει αυτό, από όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις, γιατί είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αναμενόμενο, είναι εύλογο να υπάρχουν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που διαφωνούν με αυτή την πρωτοβουλία, όπως υπάρχει και ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Η ΝΔ είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας, και η Νέα Δημοκρατία αλλά και τα άλλα κόμματα».

πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News