Απομακρύνθηκαν οι συσσωρευμένες πέτρες από τα δίχτυα στην Παλιοβούνα

Σε εκτεταμένες εργασίας για να απομακρυνθούν οι πέτρες που το προηγούμενο διάσταημα είχαν συσσωρευτεί στα συρματοδίχτυα που υπάρχουν επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Παλιοβούνας πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργωνστα πλαίσια αρμοδιοτήτων της, συντηρούσε την Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων στην θέση «Παλιοβούνα», με καθημερινό καθαρισμό της οδού, πρωί και μεσημέρι, από πτώσεις μικρών λίθων με το κλιμάκιο Αγρινίου.

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 σημειώθηκαν εκτεταμένες καταπτώσεις λίθων με συνέπεια την υπερφόρτωση των σιρματοδιχτύων προστασίας (συγκράτησης των καταπτώσεων) με συνέπεια την πτώση μεγάλων ποσοτήτων λίθων επί της οδού. Η υπηρεσία άμεσα προέβει στον καθαρισμό της οδού για την ασφαλή χρήση από τους διερχόμενους οδηγούς.

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου, μετά και τα ανωτέρω σχετικά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των χρηστών της οδού, κλήθηκε η ανάδοχος εταιρεία να προβεί σε εκτεταμένες εργασίες αποφόρτισης των συρματοδιχτύων από κατολισθέντες λίθους στο ύψος της Κλόκοβας στο 8οχλμ και τοποθέτηση προβλεπόμενης σήμανσης στην οδό. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν.

Εργασίες Παλιοβούνα

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr