Φωτογράφος… της Υπουργού της… νέου τύπου οικογένειας ο Παπαθανάσης

Έκδηλη η… αγωνία του μοναδικού βουλευτή της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση, που υπερψήφισε το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στη Βουλή και στη συνέχεια η καταμέτρηση κράτησε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν -αναμένοντας το αποτέλεσμα- αρκετά πηγαδάκια μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη και πολλών υπουργών της Κυβέρνησης. Πηγαδάκια βέβαια από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο. Ο Θανάσης Παπαθανάσης από τις εικόνες που μετέδιδε το κανάλι της Βουλής εθεάθη αρκετές φορές να πηγαίνει πάνω – κάτω στους διαδρόμους της αίθουσας της Ομομέλειας, έχοντας μάλλον έντονη αγωνία για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Η Σοφία Ζαχαράκη, πάντως, η Υπουργός της… νέου τύπου οικογένειας, του βρήκε απασχόληση… Του έδωσε το κινητό της τηλέφωνο και του ζήτησε να την φωτογραφήσει με τις υπόλοιπες γυναίκες βουλευτές της ΝΔ (ή μάλλον βουλεύτριες για να μιλάμε κατά την woke culture). Είναι και αυτό μια «αναβάθμιση» για το Θανάση Παπαθανάση… Και ποιος ξέρει… από τη στιγμή που ο ίδιος υπερψήφισε το νομοσχέδιο, μπορεί να πάρει και κάποια θέση στο υπουργικό συμβούλιο. Η Σοφία Ζαχαράκη, ίσως μετά από αυτή την φωτογραφία που της έβγαλε ο Θανάσης Παπαθανάσης, να οφείλει κιόλας να πει έναν καλό λόγο στο Πρωθυπουργό για τον Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή. Εξάλλου, η υφυπουργός Οικογένειας Μαρία Κεφάλα απείχε από την ψηφοφορία… Επομένως, ο Θανάσης Παπαθανάσης θα μπορούσε να «αναβαθμιστεί» από φωτογράφος σε βοηθός – υφυπουργός της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία εξάλλου έχει πάρει τόσα πολλά μέτρα για το δημογραφικό, που είναι θέμα χρόνου να το λύσει…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr