Πουλάνε τρέλα: Είχαμε απαρτχάιντ στην Ελλάδα, αλλά ευτυχώς η ΝΔ το έληξε με το γάμο των ομόφυλων

Αυτά τα πρακτικά ίσως δεν πρέπει να τα διαβάσει ο ιστορικός του μέλλοντος

Ο ιστορικός του μέλλοντος σίγουρα θα πρέπει να μελετήσει τα πρακτικά της Βουλής από τη διήμερη συζήτηση για το νομοσχέδιο του γάμου των ομοφύλων. Βέβαια ο ιστορικός του μέλλοντος διαβάζοντάς τα θα χρειαστεί και μερικά ηρεμιστικά. Ίσως μάλιστα πολλά.

Αλλά αφού ηρεμήσει θα έχει να γράψει πολλά. Και κυρίως για την ελαφρότητα, αλλά και το φανατισμό, με τον οποίο τοποθετήθηκαν πολλοί από όσους υπερψήφισαν το νομοσχέδιο από διάφορες πτέρυγες της ΝΔ. Θα χρειαζόμασταν τόμους ολόκληρους για να σχολιάσουμε…

Όμως το γενικό συμπέρασμα είναι ότι κάποιοι προκειμένου να υποστηρίξουν τη θέση τους είπαν πράγματα, που είναι πραγματικά εκτός πραγματικότητας. Ίσως όμως το κορυφαίο παράδειγμα είναι ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης, που είπε ότι με το εν λόγω νομοσχέδιο μπαίνει τέλος στο απαρτχάιντ που βιώνουν τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ίσως ο εν λόγω βουλευτής δεν ξέρει τι ήταν το απαρτχάιντ που και πως εφαρμόστηκε και το είπε έτσι ελαφρά τη καρδιά. Στη περίπτωση που είναι παντελώς αστοιχείωτος, αυτό είναι το μικρότερο κακό, γιατί αν ξέρει τι σημαίνει απαρτχάιντ, τότε πραγματικά είναι αχαρακτήριστος.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr