Περιοδεία Κουτσούμπα στο Αγρίνιο: Οι κινητοποιήσεις ενωτικό μέτωπο αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση

Το Αγρίνιο ήταν είναι ο τελευταίος σταθμός της σημερινής επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Δ. Κουτσούμπας, μετά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και τη συνάντησή του με αγρότες και ψαράδες στο Αιτωλικό, νωρίς το μεσημέρι κατέληξε στο κέντρο του Αγρινίου, όπου μετά από μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης κατέληξε, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, συναντήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με εκπροσώπους συλλόγων εμποροϋπαλλήλων, καταστηματαρχών της πόλης, αλλά και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Στη σύσκεψη αυτή το λόγο έλαβαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων
Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης, η γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας Βάνα Πατρινού, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Γιώργος Ντουντούμης, η μαθήτρια Δανάη Παπανικολάου και εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα Ξηρομέρου ενάντια στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Ο Δ. Κουτσούμπας σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη οι κινητοποιήσεις των αγροτών, των φοιτητών, των αυτοαπασχολουμένων να συνενωθούν σε ένα μεγάλο ενωτικό μέτωπο αγώνα στην κυβέρνηση και τις πολιτικές της, εξηγώντας ότι ευκαιρία για κάτι τέτοιο είναι η πανελλαδική απεργία που έχει προγραμματιστεί για τις 28/2. Στο πλαίσιο αυτό ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε σε ηχηρό μήνυμα στις ευρωεκλογές για την άδικη πολιτική που εφαρμόζεται σε βάρος του λαού, υπογραμμίζοντας πως μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα μπορέσουν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα.

Περιοδεία Κουτσούμπα – Αγρίνιο

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr