Ο Παναιτωλικός θα τιμήσει το Γιώργο Θεοδωρίδη, το μεγαλύτερο 10άρι της σύγχρονης ιστορίας του

Ο Παναιτωλικός τιμά τη σύγχρονη ιστορία του με τον Γιώργο Θεοδωρίδη να βραβεύεται την ερχόμενη Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης συνέβαλε τα μέγιστα στη σύγχρονη ιστορία του Παναιτωλικού, έχοντας 131 ματς με 34 γκολ. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν ξεχνούν την προσφορά τους και αναμένεται να τον βραβεύσουν την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα τιμήσει το μεγαλύτερο «10αρι» της σύγχρονης ιστορίας της, τον Γιώργο Θεοδωρίδη.

Ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας στην πορεία της από τη Football League στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2009-2011, όταν σε δύο σεζόν κατέγραψε 62 συμμετοχές σημειώνοντας 25 γκολ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε με τον Τίτορμο στο στήθος άλλες τρεις περιόδους, με 63 συμμετοχές και 8 γκολ – 5 ασίστ στη Super League. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη μεγάλη κατηγορία ως αρχηγός του Παναιτωλικού, έχοντας κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων για την προσφορά, το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Συνολικά σε πρωταθλήματα και κύπελλο είχε 131 συμμετοχές και 34 γκολ, συμβάλλοντας με την παρουσία του στην αγωνιστική ανέλιξη και καθιέρωση του Παναιτωλικού στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου συνεχίζει την πορεία του.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Εργοτέλη και ως ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού (με τον οποίο έχει τις περισσότερες συμμετοχές) είχε κληθεί και αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα το 2011. Τα τελευταία χρόνια είναι Team Manager στην Κ19 του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr