Απαράδεκτη ενέργεια, λέει ο Σύλλογος Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού για την κοπριά στο Διοικητήριο της Περιφέρειας

Εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια των αγροτών το μεσημέρι της Τρίτης στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους να ρίξουν κοπριά και σανό στην είσοδο των Διοικητηρίου της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι.

Η αγανάκτηση των αγροτών για τα ελλιπή μέτρα της κυβέρνησης είναι δεδομένη και μάλλον ομόθυμη, ωστόσο φαίνεται ότι μια μεγάλη μερίδα των αγροτών διαφωνεί με τη συγκεκριμένη ενέργεια, εκτιμώντας ότι η αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης δεν δικαιολογεί τέτοιες ενέργειες σε βάρος της Περιφέρειας. Μετά τον πρόεδρο των νέων αγροτών Αιτωλοακαρνανίας, Γρηγόρη Μετάνοια και ο Αγροτικός Σύλλογος των Ελαιοπαραγωγών στο Αιτωλικό καταδικάζει την πράξη αυτή, που φαίνεται ότι έγινε χωρίς να βρίσκει σύμφωνους όλους τους αγρότες, χαρακτηρίζοντάς την απαράδεκτη.

“Καμιά φορά όσο δίκιο και να έχεις σε έναν αγώνα που κάνεις, το χάνεις, όταν αυτός ο αγώνας έχει την κατάληξη που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Εμείς σαν σύλλογος οφείλουμε να καταδικάσουμε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες από ορισμένους απ’ όπου και αν προέρχονται!!!” αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Αγροτικός Σύλλογος Ελαιοπαραγωγών Αιτωλικού.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr