Ο Παναιτωλικός πήρε το «Χ» και έβαλε από κάτω την Κηφισιά στα play out

H Κηφισιά προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ του Οζέγκοβιτς (20΄ – 56΄) ωστόσο ο Παναιτωλικός απάντησε δις (Ζοάο Πέδρο 54΄- Μλάντεν 77΄) και πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην Καισαριανή, την τελευταία αγωνιστική της Super League και στο ξέφωτο των play out. Ο Παναιτωλικός τερματίζοντας με 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα ξεκινά με οριακό πλεονέκτημα τη μάχη των play out έναντι του ΠΑΣ και της Κηφισιάς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς κι είχαν ένα καλό σουτ με τον Χουάνπι που κατέληξε άουτ στο 2΄.Σταδιακά η Κηφισιά άρχισε να ισορροπεί το ματς, να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να κερδίζει πέναλτι στο 20΄έπειτα από σπρώξιμο του Οικονόμου στον Γκορτσίλα.Οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα το πέναλτι, ωστόσο και το VAR συμφώνησε με την απόφαση του ρέφερι. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Τσάβες κι έβαλε μπροστά στο σκορ (1-0) στους γηπεδούχους.

Οι Αγρινιώτες έπαιζαν σε χαμηλές…στροφές, χωρίς να απειλούν κι ενώ στο 35΄ο Χουάνπι δεν κατάφερε να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.Μεγάλη ευκαιρία για την Κηφισιά να ζευγαρώσει τα τέρματά της στο 45+1΄ με τον Μενέντες να πλασάρει άουτ μέσα από την περιοχή.Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου, με δύο σουτ του Μπιφουμά από τα αριστερά τα οποία έβγαλε και τα δύο ο Τσάβες.

Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 49΄. Γύρισμα του Τορεχόν από τα αριστερά, αλλεπάλληλες κόντρες χωρίς οι Ντουάρτε και Λομονάκο να βρίσκουν στόχο. Ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 54΄. Μετά από σουτ του Λομονάκο κι απόκρουση του Αναγνωστόπουλου πήρε το ριμπάουντ και βρήκε δίχτυα (1-1).

Η Κηφισιά πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 56΄. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Τσάβες (2-1) κάνοντας δύο τα τέρματα των γηπεδούχων και τα προσωπικά του γκολ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 76΄. Ο Ζοάο Πέδρο βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ που έπιασε το έβγαλε ο Αναγνωστόπουλος. Στο 77΄μετά από φάση διαρκείας και ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων ο Μλάντεν με δυνατό σουτ ισοφάρισε το σκορ (2-2). Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα έχασαν πολύ καλή ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 84΄με τον Καρέλη να πλασάρει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το παιχνίδι παρέπεμπε σε ρώσικη…ρουλέτα στην τελική ευθεία με την μπάλα πάνω – κάτω και στις δύο εστίες. Στο 89΄ο Ζοάο Πέδρο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με τον Τσάβες να διώχνει σωτήρια στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια (52΄Γιόβανσιτς), Μιλίτσεβιτς, Μενέντες (81΄Τετέι), Μπιφούμα (68΄Κλωναρίδης), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (77΄Καρέλης), Λιάβας (65΄Μαυρίας), Χουάνπι, Τσιγγάρας (72΄Πέρες), Φρ. Ντουάρτε (72΄ Χατζηθεοδωρίδης), Τορεχόν, Λομόνακο (65΄Σενγκέλια), Πέδρο.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr