Λιάβας: «Φαβορί ο Άρης, αλλά εμείς έχουμε προσδοκίες για το παιχνίδι της ιστορίας μας»

Ο Γιώργος Λιάβας μίλησε στην ΕΡΤ για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Άρη αλλά και τη συνέχεια για το Πρωτάθλημα για την ομάδα του, τον Παναιτωλικό.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού που έχει τεθεί off από τη ρεβάνς του Άρη στο Κύπελλο με τον σύλλογο του Αγρινίου μίλησε στην ΕΡΤ. Ειδικότερα ο Γιώργος Λιάβας επισήμανε για τον τραυματισμό του, που δεν είναι όμως σοβαρός, πώς «σίγουρα είναι μία ατυχία που θα με κρατήσει μακριά από το μεγάλο παιχνίδι. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Θα είμαι όμως στο γήπεδο και κοντά στην προσπάθεια της ομάδας».

Για τους τραυματισμούς στο παρελθόν του που τον είχαν φέρει σε μία δύσκολη κατάσταση και τη ρεβάνς με τον Άρη αλλά και τα Play Out ανέφερε ότι «ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός ειδικά έτσι όπως ήρθε 2 φορές αλλά το έχω αφήσει πίσω μου.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης είναι το φαβορί και όχι μόνο ως όνομα. Όμως οι συμπαίκτες μου και γενικά κόσμος του Παναιτωλικού έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Είναι το παιχνίδι της ιστορίας μας και πιστεύω θα φανούμε όπως πρέπει.

Θα γραφτεί στην ιστορία με χρυσά γράμματα μία πρόκριση στον τελικό (μετά από ερώτηση το τι μπορεί να σημαίνει). Θα τους κάνει όλους χαρούμενους.

Είναι δύσκολη η μάχη που πρέπει να δώσουμε (για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League 1). Με την έλευση του κ. Πετράκη έχουμε αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε στον κόσμο μας στα Play out αυτό που μπορούμε».

πηγή : gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr