Πλατυγιάλι: Η επένδυση που (έως τώρα) έφτασε μέχρι τη… μακέτα

Πρώτη φορά μακέτα για το Πλατυγιάλι…

Η μακέτα πάντα προηγείται ακόμη κι όταν μιλάμε για ιδιωτικές επενδύσεις. Επενδυτικό ενδιαφέρον για το λιμάνι του Πλατυγιαλιού υποτίθεται ότι υπάρχει, εδώ και περίπου 15 χρόνια. Αλλά παραμένει μακέτα….

Αυτή τη φορά το σχέδιο μετατροπής του λιμανιού σε μαρίνα για mega yachts αποτυπώθηκε και στις μακέτες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα των διαχειριστών της κυοφορούμενης επένδυσης. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη φορά που το επενδυτικό ενδιαφέρον αποτυπώνεται σε μακέτες…

Πιθανότατα λοιπόν να πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων και ευχόμαστε ότι αυτή θα έρθει σύντομα. Από την άλλη όμως έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που έγινε γνωστό επενδυτικό ενδιαφέρον για το Πλατυγιάλι και το εν λόγω σχέδιο και 13 μήνες από τότε που κατατέθηκε το αίτημα για ένταξη του σχεδίου στις Στρατηγικές Επενδύσεις και το διάστημα που μεσολάβησε χωρίς καμία εξέλιξη διατηρεί την επιφυλακτικότητα.

Το μόνο βέβαιο ότι όλοι θα θέλαμε όταν θα λειτουργήσει αυτή η επένδυση να υπάρχει κάποιος που να φωνάζει, όπως ο Σημίτης «είναι μακέτο τούτο το έργο;»

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr