Super League: Πρόγραμμα, συμμαχίες και «στρατόπεδα» στα play out!

Θα προκύψουν ανατροπές στα play out της Super League; Θα είναι ρυθμιστές οι «αδιάφοροι»;

Πρώτη αγωνιστική στα play out της Super League και έπονται άλλες επτά για να μάθουμε τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Super League 2.ΠΑΣ Γιάννινα, Κηφισιά, Βόλος και Παναιτωλικός οι τέσσερις ομάδες που έχουν θέμα, άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο, αδιάφοροι ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο τελευταίοι έχουν εξασφαλίσει παραμονή, οι άλλοι δύο θέλουν ακόμα μερικούς βαθμούς για να το κλειδώσουν, αν και περισσότερο τυπικό είναι το ζήτημα. Θα παίξουν ρόλο οι «αδιάφοροι» στο ποιες ομάδες θα πέσουν; Θα προκύψει και φέτος «Μπαρτσελόνα» στα play out; Καταφατική και στα δύο ερωτήματα η απάντηση.

Ο Βόλος που ξεκίνησε με μειονέκτημα (όχι απαραίτητα βαθμολογικό) το μίνι πρωτάθλημα, αλλά έκανε μεγάλο διπλό στη Τρίπολη, μπορεί να είναι και η ομάδα που θα κάνει… πορεία πρωταθλητισμού στα play out. Ειδικά να πάρει τον «τελικό» της επόμενης αγωνιστικής με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό και πετυχεί το 2Χ2. Βολεύει και το πρόγραμμα, αφού πριν τις διακοπές του Πάσχα παίζει με Πανσερραϊκό εντός και τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι και στην πιο δύσκολη – όχι μόνο βαθμολογική- θέση από όλους. Εντός έδρας έχει και τον Ατρόμητο (4η) που επίσης δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Η Κηφισιά με τους δύο βαθμούς που πήρε στα χαρτιά, βρέθηκε μετά από μήνες εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά με τον ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει. Αν χάσει στον «τελικό» του Βόλου, θα είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό. Πριν το φινάλε με τον Πανσερραϊκό που έχει σωθεί, κομβικό το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες που αν δεν τα καταφέρουν, ενδεχομένως να γίνουν ρυθμιστές, αφού τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θα παίξουν, όπως δείχνουν τα πράγματα με τις δύο ομάδες που η μια θα προσπαθεί να ρίξει την άλλη!

Ο Παναιτωλικός, είναι για πολλούς η ομάδα του συγκεκριμένου γκρουπ που έχει και τις λιγότερες πιθανότητες να μπλέξει. Εύκολα τον Πανσερραϊκο στην πρεμιέρα, αλλά το πρόγραμμα που έρχεται έχει…. ανηφορα. Ματς με ομάδες που καίγονται τα επόμενα τρία, με ΠΑΣ εκτός, Βόλο εντός και Κηφισιά εκτός.

Πρόβλεψη;

Το έναν από τους δύο πεσμένους θα τον μάθουμε νωρίς. Πριν το Πάσχα και ίσως και πριν την 6η αγωνιστική. Τον δεύτερο ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την 8η. Για το μαθηματικό του πράγματος περισσότερο.

πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr