Δεν είναι του…. «διαμετρήματος» Τσιόδρα… ο Φαρμάκης για να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο

Όλους τους είδε στην περιοδεία του ο νυν και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Η… είδηση όμως βγήκε από τη συζήτηση που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη, ο οποίος έβαλε τη… φυτιλιά… λέγοντας χιουμοριστικά ότι «το συντριπτικό ποσοστό με το οποίο εξελέγη ο Νεκτάριος Φαρμάκης τον κράτησε εδώ και δεν είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή να έχετε -κόντρα-», με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη να συμπληρώνει ότι κάτι τέτοιο θα ήταν όχι απλά θετικό, αλλά και επιθυμητό.

Το… σενάριο του ευρωβουλευτή για το πολιτικό μέλλον του Νεκτάριου Φαρμάκη μετά το 2028 είναι αλήθεια ότι δεν είχε τόσο κυκλοφορήσει. Ωστόσο άνθρωποι σαν το Νεκτάριο Φαρμάκη η αλήθεια είναι ότι δεν “χωράνε” αρχικά στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που βρωμάει σημιτίλα από χιλιόμετρο. Και δευτερευόντως στην ευρωβουλή στέλνουμε συνήθως όλους όσους θέλουμε να “ξαποστείλουμε” για να μην τους έχουμε στα πόδια μας (βλέπε Μεϊμαράκης), όσους είναι από “τζάκια” (βλέπε Κεφαλογιάννης) και όταν κάνουμε προσωπικές επιλογές (βλέπε Ασημακοπούλου και Σπυράκη) μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Όλα αυτά βέβαια θα τα… διορθώσουμε με τις υποψηφιότητες Τσιόδρα και Χριστοφιλοπούλου… Τι είναι ο Φαρμάκης για να μπει στην ευρωλίστα της ΝΔ, Τσιόδρας είναι για να έχει και «σπρώξιμο» από όλο τον κομματικό μηχανισμό; Που παρουσίασε βιβλίο ο Τσιόδρας και πήγε όλο το Υπουργικό Συμβούλιο και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ορκίστηκε και οι βουλευτές του κόμματος πέταγαν χαρταετό… Ο Φαρμάκης δεν “τζάκι”, αυτοδημιούργητος είναι, δεν έσιαξε ποτέ την καπέτα του Μητσοτάκη όπως η Σπυράκη, εξάλλου δεν έχει καταφέρει και τίποτα σπουδαίο… Σιγά τα ωά… Έκανε μπλε την πιο πασοκική Περιφέρεια της χώρας και στην πατρογονική γη των Παπανδρέου, που στο μεγαλύτερο αστικό της κέντρο βγάζει κομμουνιστή δήμαρχο, παίρνει ποσοστά εφάμμιλα με του Τζιτζικώστα, που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε η ΝΔ στη Μακεδονία να εκλέγει Περιφερειάρχη με 80% και να μην αθροίζουν Βελόπουλος, Νίκη και Σπαρτιάτες 15 με 20%…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr