Παναιτωλικός: Από το Αγρίνιο στην… Κύπρο

Παίκτης του Παναιτωλικού σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του στην Κύπρο

Κάποια στιγμή όλα κάνουν τον κύκλο τους και ο Παναιτωλικός έχει ορισμένα παιδιά που είναι χρόνια στο ρόστερ του. Ο Αλέξανδρος Μαλής ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Όπως ο Γιώργος Λιάβας έτσι και εκείνος βγήκε από τα σπλάχνα του κλαμπ και παρέμεινε εκεί όλη την ποδοσφαιρική του ζωή. Στην περίπτωση του Μαλή υπήρχε μία μικρή εξαίρεση, ο δανεισμός στον Νέο Αμφίλοχο.

Τα συμβόλαια αμφότερων εκπνέουν στο τέλος της χρονιάς και ο Παναιτωλικός θέλει να τους κρατήσει. Καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη από μόνη της. Πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις.

Μόνο που αυτή τη στιγμή προέχει η παραμονή στη Stoiximan Super League. Όλα τα άλλα πάνε για πιο μετά. Ωστόσο, στο ενδιάμεσο δεν παγώνει ο χρόνος. Υπάρχουν και μνηστήρες που κάνουν τις κινήσεις του.

Ειδικά στην περίπτωση του Μαλή το τσεκάρισμα είναι εκτενές. Ήταν νιός και κοντεύει να «γεράσει» στον Παναιτωλικό. Και φέτος δίχως η χρονιά να βγάζει την ανάλογη πρόοδο, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός σκέφτεται σοβαρά να πάρει «φύλλο πορείας». Αυτή είναι η στιγμή του. Αν δεν κάνει το επόμενο βήμα τώρα, πότε; Ήδη, στην Κύπρο το όνομά του αρχίζει να «παίζει». Εκεί που και άλλοι παίκτες που δεν ξεχώριζαν στο πρωταθλήματά μας, βρήκαν την Ιθάκη τους σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr