Εκδήλωση αφιερωμένη στις Γυναίκες του Αμβρακικού

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας με θέμα «Οι Γυναίκες του Αμβρακικού». Οργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Μενιδίου «Ερωδιος» και το Δήμο Αμφιλοχίας.

Η εκδήλωση, ξεκίνησε με χαιρετισμούς από την Περιφερειακή Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος, Εντεταλμένη σε θέματα Ισότητας και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων Αμαλία Βούλγαρη, την Αντιδήμαρχο Αμφιλοχίας Ελένη Αγρογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Αμφιλοχίας Κων/νο Γαλάνη και την Πρόεδρο Συλλόγου Γυναικών Μενιδίου “Ερωδιός” Ναυσικά Σκεντέρη.

Στο χαιρετισμό της η κ. Βούλγαρη τόνισε μεταξύ άλλων: «Από την αρχαιότητα έως σήμερα οι γυναίκες, διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της κοινωνίας. Ηγέτιδες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, μητέρες, αδερφές, φίλες, υψώνουν το ανάστημά τους και διεκδικούν μια θέση που τους αξίζει σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Ο αγώνας για την ισότητα είναι μία μάχη που αφορά ολόκληρη την κοινωνία και είναι πολύ σημαντική η ενεργή υποστήριξη όλων. Όλες κι όλοι μαζί μπορούμε να διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση της κοινότητας με σκοπό την ανόρθωση της κοινωνίας και την επίτευξη της κοινωνική δικαιοσύνης».

Εκδήλωση αφιερωμένη στις Γυναίκες του Αμβρακικού

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr